Diensten

 • Verkoop van alle soorten (carambole, golfbiljart, poolbiljart, snooker, voetbaltafels,...) en alle merken biljarttafels, zowel nieuw als tweedehands.
 • Invoerder voor België van Billards Bréton.
 • Steeds een ruime keuze tweedehands biljarts in stock.
 • Uitgebreid gamma van nieuwe keuen (Longoni, Artemis, Raymond Ceulemans,...) en talrijke toebehoren.
 • Alle herstellingen en/of aanpassingen aan biljart keuen en biljarttafels.
 • Plaatsen van nieuw laken op uw biljart bij u thuis (steeds gratis nazicht en prijsopgave).
 • Wij vervaardigen carambolebiljarts op aanvraag (2,10 m & 2,30 m).
 • Uw naam graveren in uw keu.
 • Wij vervaardigen keuen en topeinden.
 • Verhuizen van biljarttafels.
 • Renoveren van antieke biljarttafels.
 • Wij verkopen cadeaubonnen.

Klik op de foto's om ze te vergroten en op de"backspace"-toets of pijl om terug te keren!
 

Imperator Competition Pro Voorbeeld van een Imperator Competition Pro in black oak.   Bréton Break Voorbeeld van een Bréton Excellence Break snookertafel.          
Bréton Aero Voorbeeld van een Bréton Excellence Aero pooltafel wit met eiken banden.   SAM Magno Voorbeeld van een SAM Magno pooltafel black.   Magic Black Star Voorbeeld van een Verhoeven Magic Black Star golfbiljart.   Bréton Néo Voorbeeld van een Bréton Initiale Néo pooltafel met multibandensysteem voor carambole.
Dinner Design Cement Voorbeeld van een Dinner Design pooltafel in cement.   Dinner Design Cement Voorbeeld van een Dinner Design pooltafel in cement met 3-delige afdekplaat. Rebel Voorbeeld van een Rebel pooltafel in wood. Bréton Aero Voorbeeld van een Bréton Excellence Aero pooltafel wit met eiken banden en 4-delige afdekplaat.
Canossa Voorbeeld van een Canossa pooltafel met 2-delige afdekplaat.   Dinner Design Voorbeeld van een Dinner Design pooltafel in vintage oak. Dinner Design Voorbeeld van een Dinner Design pooltafel in vintage oak met 3-delige afdekplaat. Bréton Break Voorbeeld van een Bréton Excellence Break caramboletafel in  grijs.
Bréton Néo Voorbeeld van een Bréton Initiale Néo caramboletafel met 3-delige afdekplaat. Bréton Initiale Néo Voorbeeld van een Bréton Initiale Néo caramboletafel met 3-delige afdekplaat, chocoladekleur. Bréton Néo Voorbeeld van een Bréton Initiale Néo caramboletafel in chocoladekleur. Canossa Voorbeeld van een Canossa pooltafel.
Bréton Initiale Verso  Voorbeeld van een Bréton Initiale Verso pooltafel met multibanden.  Bréton Initiale Verso  Voorbeeld van een Bréton Initiale Verso pooltafel met een 2-delige afdekplaat.  Dinner black-walnut Voorbeeld van een Dinner met zwart metalen frame en stootbanden in Walnut.   Bréton Néo Voorbeeld van een Bréton Initiale Néo caramboletafel.  
Russisch biljart  Antieke Russische biljart. Imperator Competition Pro Voorbeeld van een Imperator Competition Pro pooltafel in wengé. Golfbiljart Golfbiljart met ronde poten. Imperator Competition Pro Old Grey Voorbeeld van een Imperator Competition Pro pooltafel in old grey.
Cubic II Voorbeeld van een Cubic II pooltafel in old grey met houtnerf en afdekplaat. Cubic II Voorbeeld van een Cubic II pooltafel in old grey met houtnerf.   Voorbeeld van een Majestic pooltafel in dark oak met dikke poten.     Voorbeeld van het Bréton multibandensysteem voor carambole.  
  Voorbeeld van een Bréton Initiale Néo pooltafel met multibandensysteem voor carambole.   Voorbeeld van een Black Night II pooltafel.  Voorbeeld van een Majestic pooltafel in dark oak met dunne poten.   Voorbeeld van een Classic Competition Pro snookertafel.
Voorbeeld van een Bréton Excellence Monarch pooltafel met multibandensysteem voor carambole. Voorbeeld van een ABC Ferro voetbaltafel. Voorbeeld van een Black Night I pooltafel. Voorbeeld van een X-treme II Pro-series pooltafel.
Voorbeeld van een Cubic pooltafel in castle oak met houtnerf met multibandensysteem voor carambole. Voorbeeld van een Remington pooltafel in walnut.  Voorbeeld van een Majestic pooltafel in dark oak met dikke poten.  Voorbeeld van een Riley Club 10ft snookertafel in zwarte kleur. 
Voorbeeld van een Cubic caramboletafel in Wengé.  Voorbeeld van een Bréton Initiale Verso caramboletafel met een 3-delige afdekplaat.  Voorbeeld van een Bréton Initiale Verso caramboletafel.  Voorbeeld van een staander voor een 3-delige afdekplaat van Bréton. 
Voorbeeld van een Bréton Excellence Aero pooltafel met multibandensysteem voor carambole.  Voorbeeld van een Bréton Excellence Aero pooltafel met 2-delige glazen afdekplaat.  Voorbeeld van een Bréton Excellence Aero pooltafel.  Voorbeeld van een Bréton Excellence Break pooltafel in antraciet grijs. 
Voorbeeld van een Bréton Excellence Break pooltafel in antraciet grijs.  Voorbeeld van een X-treme Pro pooltafel.  Voorbeeld van een Cubic pooltafel in Wengé met delsa blauw laken.  Voorbeeld van een Cubic pooltafel in Wengé met afdekplaat. 
Voorbeeld van een Bréton Initiale Verso pooltafel met multibandensysteem voor carambole.  Voorbeeld van een Bréton Initiale Verso pooltafel in het grijs met grijs laken.  Voorbeeld van een Bréton Initiale Verso pooltafel met een 3-delige afdekplaat.  Voorbeeld van een Cubic pooltafel in castle oak met afdekplaat. 
Voorbeeld van een Cubic pooltafel in castle oak met grijs laken.  Voorbeeld van een Cubic pooltafel in het wit geverfd met wengé afdekplaat.  Voorbeeld van een Cubic pooltafel in het wit geverfd met delsa blauw laken.  Voorbeeld van een Duque Bureau carambolebiljart. 
Voorbeeld van een Bréton Initiale Jubilé pooltafel met multibandensysteem voor carambole.  Voorbeeld van een Bréton Initiale Jubilé pooltafel.  Voorbeeld van een X-treme Pro pooltafel met multibandensysteem voor carambole.  Voorbeeld van een X-treme Pro pooltafel. 
Voorbeeld van een Canossa Classico pooltafel met 2-delige afdekplaat.  Voorbeeld van een Canossa Classico pooltafel.  Voorbeeld van een Empereur 2000 pooltafel.  Voorbeeld van een Empereur 2000 carambole. 
Voorbeeld van een Bréton Initiale Néo pooltafel met multibandensysteem voor carambole.  Voorbeeld van een Bréton Initiale Néo pooltafel met een 2-delige afdekplaat.  Voorbeeld van een Bréton Initiale Néo pooltafel met een 2-delige afdekplaat.  Voorbeeld van een Bréton Initiale Néo pooltafel. 
Voorbeeld van een Bréton Initiale Orion pooltafel met een 2-delige afdekplaat.  Voorbeeld van een Bréton Excellence Prestige pooltafel met een 3-delige afdekplaat.  Voorbeeld van een Bréton Excellence Prestige pooltafel.  Voorbeeld van een Bréton Initiale Orion pooltafel. 
Voorbeeld van een golfbiljart met metalen poten.  Voorbeeld van een tweedehands full size snookertafel.  Voorbeeld van een Master voetbaltafel.  Voorbeeld van een Empereur 2000 golfbiljart. 
Voorbeeld van een Empereur 2000 snookertafel.  Voorbeeld van een Super Continental pooltafel.  Voorbeeld van een Gold Star pooltafel.  Voorbeeld van een Duque Professional golfbiljart met ronde poten. 
Voorbeeld van een door ons gerenoveerde antieke biljart.  Voorbeeld van een Verhoeven De Luxe 2,10 m.  Wij vervaardigen ook zelf carambolebiljarts 2,10 m &2,30 m. Voorbeeld van het model Rustiek.  Wij vervaardigen ook zelf carambolebiljarts 2,10 m &2,30 m. Voorbeeld van het model Club. 
Voorbeeld van een carambole 2,30 m Verhoeven Louis XVI.  Deze biljart is één van de oudste die tot nog toe door onze handen is gegaan om te renoveren: anno 1878.    Deze biljart werd volledig door ons gerenoveerd, met dit eindresultaat.    Voorbeeld van een Verhoeven Louis XIV 2,10 m.